MODAL TAK SAMPAI RM100 UNTUNG RM20,000 JUAL BARANG ORANG LAIN

Saya selalu fikirkan apa peluang yang saya boleh kongsikan dengan society yang semua orang boleh buat. Saya ada produk saya sendiri, pusat training dan bisnes.

Kalau orang nak buat pendapatan macam saya kena ada modal dan pengalaman . Tapi saya nak cuba satu kelainan untuk orang kat luar sana. Apa yang boleh jadikan satu projek modal yang tak besar tapi ramai orang boleh buat dan bantu ringankan beban ekonomi mereka.

Terjumpa promosi Ebook perkongsian hidup Dato Alif Syukri. Mungkin ini boleh dijadikan sebagai satu eksperimen untuk saya kongsikan dengan orang ramai.

Modal nya hanya beli ebook DAS ( Dato Alif Syukri ) kemudian baca and dapat komisen dari program Affiliate. Menariknya komisen sampai 50%!

Cuba bandingkan orang yang jual aiskrim di depan sekolah. Modal aiskrim, minyak motor sehari RM50 ke RM200. Untung aiskrim sen sen. Kena kira ada jualan atau tak , time hujan...

Jual produk orang lain macam  ebook DAS satu idea simple. Pertamanya kita tak perlu nak susah payah mengarang ebook itu. Dan kita guna sahaja kejayaan DAS yang kalau dekat Malaysia ni dah famous senang cerita guna populariti dia.

Sambil beli ebook DAS boleh belajar strategi bisnes dia dari modal kecil sampai buat puluhan juta dari bisnes dia sekarang. Baru kita tahu kenapa DAS ni suka buat video yang pelik pelik sebab memang itu dah dirancangnya. Nak tahu lebih baca ebook dia.

Penulisan dia pun santai santai. Baca tak sampai sehari dah habis. Lepas habis boleh terus guna strategi dia. Ada juga part yang saya tergelak masa baca... part yang Dato Alif kata dia kena rogol tu... hahaha

Read More