Revolusi Semasa


Nokia bankrap relax jer..
Jack ma cakap, Dunia berubah..
Bukan siapa ambil business siapa..
Dulu sempoa sekarang culculator..
Dulu mancis sekarang lighter..
Dulu 3310 sekarang touch screen ma..
Dulu kodak sekarang kilang kodak sudah tutup..
kita pakai digital..
Digital maaa…

Wang pun alaaa digital…
2025 semua kena guna wang digital siapa takde wang digital di anggap miskin.

Semasa Tahun 1994, kawan anda bagi tau anda jangan melabur di amazon, hari ini kompeni tu dah jadi gergasi yang beri pendapatan lumayan pada orang ramai seluruh dunia.

Pada tahun 1998, mereka kata paypal adalah scam, hari ini paypal adalah satu kompeni peneraju sistem transaksi wang secara online.

Pada tahun 2009 mereka kata pula bitcoin adalah scam, hari ini bitcoin adalah peneraju matawang maya yang dikenali sebagai crypto currency mendahului semua matawang dunia.

Masihkah anda berkawan dengan mereka?

Hari ini 2017, sebagai kawan anda saya nak bagitahu ni, ambil lah tahu, ternak lah dan simpanlah bitcoin dan mana² matawang digital pada masa sekarang ini..

Bertindak lah serta merta, tak faham ada tempat utk belajar & jangan tunggu sampai faham baru nak bermula…

LAMBAT TINGGAL..!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *