MODAL TAK SAMPAI RM100 UNTUNG RM20,000 JUAL BARANG ORANG LAIN

Saya selalu fikirkan apa peluang yang saya boleh kongsikan dengan society yang semua orang boleh buat. Saya ada produk saya sendiri, pusat training dan bisnes.

Kalau orang nak buat pendapatan macam saya kena ada modal dan pengalaman . Tapi saya nak cuba satu kelainan untuk orang kat luar sana. Apa yang boleh jadikan satu projek modal yang tak besar tapi ramai orang boleh buat dan bantu ringankan beban ekonomi mereka.

Terjumpa promosi Ebook perkongsian hidup Dato Alif Syukri. Mungkin ini boleh dijadikan sebagai satu eksperimen untuk saya kongsikan dengan orang ramai.

Modal nya hanya beli ebook DAS ( Dato Alif Syukri ) kemudian baca and dapat komisen dari program Affiliate. Menariknya komisen sampai 50%!

Cuba bandingkan orang yang jual aiskrim di depan sekolah. Modal aiskrim, minyak motor sehari RM50 ke RM200. Untung aiskrim sen sen. Kena kira ada jualan atau tak , time hujan...

Jual produk orang lain macamĀ  ebook DAS satu idea simple. Pertamanya kita tak perlu nak susah payah mengarang ebook itu. Dan kita guna sahaja kejayaan DAS yang kalau dekat Malaysia ni dah famous senang cerita guna populariti dia.

Sambil beli ebook DAS boleh belajar strategi bisnes dia dari modal kecil sampai buat puluhan juta dari bisnes dia sekarang. Baru kita tahu kenapa DAS ni suka buat video yang pelik pelik sebab memang itu dah dirancangnya. Nak tahu lebih baca ebook dia.

Penulisan dia pun santai santai. Baca tak sampai sehari dah habis. Lepas habis boleh terus guna strategi dia. Ada juga part yang saya tergelak masa baca... part yang Dato Alif kata dia kena rogol tu... hahaha

Kalau nak target kumpul RM5,000 atau nak buat pinjaman RM5,000 banyak kerja nak kena buat. Jual produk orang lain macam jual ebook DAS ni umpama kita ada modal sikit tapi nak gandakan jadi beratus kali ganda dengan effort yang sedikit.

Trend sekarang ni orang yang buat duit cepat ialah orang yang jual produk orang lain. Bermula dengan promote produk orang lain lepas dah berjaya tu barulah hasilkan produk sendiri bila dah ada modal. Barulah sibuk nak ada jenama sendiri bukak kilang sendiri.

Cuba tengok komisen orang yang jual produk orang lain macam ebook DAS ni :

Bayangkan dengan modal tak sampai RM100 pun dah dapat lebih RM20,000 dalam masa tak sampai sebulan. Apa yang saya nampak disini selain dari peluang buat income dapat ilmu mahal . ILMU yang kita pun boleh berjaya macam DAS guna strategi dia kongsikan dalam ebook tu.

Tak payah banyak kalau sehari dapat extra duit dapur RM100 sebulan dah ada dekat RM3,000. Nak dapat cuma jual 2 ebook ni sahaja. Jual pun tak macam kena jual ais krim. Jual secara auto tu yang bagus ada sistem affiliate. Duit extra ni boleh buat tabung percutian setiap bulan bawak keluarga happy happy.

Yang best lagi, support group pun ada. Kalau nak belajar buat promosi join sahaja group dan ada ramai sifu sifu pemasaran kongsikan macamana dapat komisen tak henti henti.

Istimewa buat yang beli ebook ini melalui Link saya kat bawah ni, saya bagi jemputan ke pejabat baru saya untuk adakan seisi terapi tenaga qi untuk kuatkan tubuh dan saya kongsikan Tips untuk buat content power.

Offer ini tak ada di tempat lain. Hanya ada di sini ya.

Anda cuma klik pada BUTTON link bawah ni dan saya akan mendapat maklumat diri anda untuk jemputan tu.

Terima kasih , nanti jumpa di jemputan pejabat baru saya bulan september nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *