Projek Mining Bitcoin

Peluang dengan GBN ini bukanlah satu perlaburan jangka masa singkat yang menjanjikan pulangan tetap setiap bulan. Dalam komuniti GBN kami berkongsi infomasi berkenaan bitcoin. Bagaimana untuk mendapatkan, menyimpan, menggunakan, melombong dan sekuriti dalam dunia bitcoin. Dalam erti kata lain, GBN tidak menjalankan perlaburan scam atau perniagaan ahli nujum yang boleh menjanjikan pulangan tetap setiap hari kepada ahli-ahli mereka. Kesemua infomasi ini boleh di perolehi dari laman web awam yang di gunakan oleh  mereka yang mengumpul, menjual beli dan melombong bitcoin. Kami akan bantu anda untuk mendapatkan dan memahami segala infomasi terkini yang diperolehi. Komuniti ini hanya menggunakan platform BitClub Network sahaja untuk menjana mining share bitcoin.

Bitcoin dan Sejarah Matawang

Apa itu Bitcoin ?

Bitcoin adalah matawang elektronik yang di buat pada tahun 2009 oleh Satoshi Nakamoto. Tidak seperti matawang pada umumnya, bitcoin tidak tergantung dengan mana mana syarikat atau negara. Sama seperti internet yang tiada pemilik. Bitcoin menggunakan sebuah database yang menyebar ke node – node dari sebuah jaringan P2P ke jurnal transaksi, dan menggunakan kriptografi untuk menyediakan fungsi – fungsi keselamatan, seperti memastikan bahawa bitcoin – bitcoin hanya pemilik bitcoin sahaja yang boleh membuat pemindahan dan tidak boleh dihack.

Bitcoin sebagai matawang memiliki ciri-ciri seperti berikut:

 • Transfer instant secara peer to peer.

 • Boleh Transfer ke mana saja.

 • Kos transfer sangat kecil.

 • Transaksi bersifat irreversible, maknanya sekali ditransfer tidak boleh dibatalkan.

 • Transaksi bitcoin bersifat anonim.

 • Bitcoin tidak dikawal oleh lembaga atau pemerintah ataupun syarikat.

 • Jumlahnya terhad dan hanya 21,000,000 bitcoin sahaja yang akan tercipta. Sebab itu harganya semakin meroket.

Berikut adalah Graf index harga Bitcoin dari January 2015 hingga April 2017 dalam nilai USD & MYR.

Jika anda rasa Bitcoin ini TAK PENTING bagi anda dan merupakan ia satu angan-angan, cuba lihat gambar rajah di bawah ini. Mengapa di sekolah menengah Tingkatan 4 sudah mula belajar tentang Bitcoin ? Jawapannya adalah di masa akan datang anak anak atau cucu kita yang akan gunakan matawang ini.

Jika anda rasa lama lagi akan guna Bitcoin , cuba lihat video di bawah ini ,
bagaimana keadaan ekonomi di India sekarang : Klik Video

Lihat perbezaan Bitcoin dan US Dollar ini dan ramalan mmeningkatan nilai bitcoin pada masa hadapan.

ADAKAH ANDA MASIH FIKIR ANDA TIDAK MEMERLUKAN BITCOIN ?

 

Apa itu MINING (Melombong) dalam Bitcoin ?

Mining atau melombong dalam bitcoin hanyalah satu istilah kerana ianya adalah umpama emas di alam maya.

Bitcoin Mining adalah proses kerja verification oleh semua network komputer di seluruh dunia untuk pengesahan transaksi. Komputer yang banyak membuat kerja verified akan di beri ganjaran berupa blok bitcoin.

Contohnya A nak transfer 1 bitcoin ke B , seluruh komputer bitcoin network akan mengesahkan transaksi tersebut. Apabila cukup 51% komputer di seluruh dunia sahkan barulah transaksi itu berjaya dan blok bitcoin akan dianugerahkan ke komputer yang banyak buat verified.

 

Jika anda ingin mendapat Bitcoin secara PERCUMA, anda perlu melombong bitcoin.

Video 10 minit dibawah menceritakan dengan panjang lebar berkenaan apa itu Bitcoin? Dan apa itu Bitclub Network ?

Terdapat Beratus malah beribu pelombong bitcoin di seluruh dunia. Tetapi kebanyakan pelombong itu, pelombong yang terbesar dan yang menerima banyak bitcoin adalah yang tersenarai di dalam website www.Blockchain.info

Gambarajah ini adalah senarai pelombong-pelombong besar yang menerima bitcoin dan menjalankan REAL MINING. Bukan program scam yang kata mining tetapi tidak ada dalam senarai hashrate distribution.

Jika anda nak lihat senarai pelombong -pelombong yang terbesar itu secara LIVE , anda boleh lihat di link ini : www.blockchain.info/pools

Dalam senarai pelombong itu, Bitclub Network ada tersenarai dalam pelombong bitcoin.

Jika anda bertanya mengapa saya rekomen melombong bersama Bitclub Network , ini adalah sebabnya :

 • Bitclub sudah bermula sejak tahun 2014 dan sekarang masih kukuh membayar bonus kerana hasil perniagaan BUKAN dari pelaburan R.O.I , rolling duit , saham tetapi daripada mesin mining yang menghasilkan Bitcoin.
 • Bonus semua dalam bentuk bitcoin real money bukan dalam bentuk point yang perlu dicairkan dengan company atau upline. Selain Bitcoin ia juga mempunyai coin yang sudah dicentralize iaitu ClubCoin
 • Modal untuk bersama mining dengan Bitclub sangat rendah berbanding jika ingin membuat mining bersama pelombong lain yang tidak mengambil bahagian modal rendah.
 • Peluang untuk menghasilkan pendapatan pasif seumur hidup dalam Bitclub Network boleh tercapai kerana ia BUKAN program scam atau ponzi yang diwujudkan untuk pemilik skim mengaut keuntungan.
 • Bitclub Network diwujudkan adalah seperti bitcoin dan internet untuk membantu orang ramai mendapat bitcoin.
 • Sistem keselamatan di website Bitclub Network sentiasa upgrade dan mantap supaya tidak dapat di hack.
 • Bitclub menggunakan fakta dalam menjalankan projeknya bukan auta. Antara fakta yang kukuh adalah berapa jumlah bitcoin block yang diperolehi dari pool ada ditunjukkan di link ini : https://bitclubpool.com/

Untuk pendedahan tentang Bitclub Network , anda tonton video di bawah ini :

BitClub Network dalam berita antarabangsa:

BitClub Network Mining Shares:

BitClub Network Mining Farm. Kenapa di Iceland?

Fakta berkenaan BitClub Network semuanya boleh di dapati di public website dan semuanya positif. Tiada unsur-unsur yang menunjukkan ianya ada scam atau rolling duit. Hasil mining juga di aturkan mengikut kontrak dan tidak tetap setiap hari, ianya bergantung kepada hasil mining. Logiknya, hasil mining pada hari semalam akan diagihkan pada hari ini. Telus dan real.

Tidak seperti sesetengah program, belum mining atau trade lagi dah menjanjikan pulangan, ibarat belum tanam pokok dah nak jual hasilnya… fikir-fikirkan.

Pesanan dari Mr. Ruzz, Co- Founder Bitclub Network bersama Monster Kapten Roshaimi (Bersara) dari Dubai.

 

Sharing by Master Shah

Mengeluarkan tunai dari ATM Maybank menggunakan Xapo Bitcoin Visa

Bayar Hotel menggunakan Wirex Bitcoin Mastercard

Ex-Engineer withdraw bitcoin setiap hari dari akaun Founder

Cikgu Withdraw Bitcoin Mining Shares guna Wirex MasterCard

First time withdraw Bitcoin mining shares guna Wirex MyChoice MasterCard di ATM CIMB

Jual Beli Durian terima Bitcoin

Seronoknya ada Bitcoin dan Mining di BitClub

Bitcoin, Duit masa depan

Kenapa Bitcoin ? Kenapa Bitclub ? Kenapa Sekarang ?

 

Mesin Mining Bitcoin jenama Bitmain S9 adalah yang terpantas dalam membuat verification. Anda beli satu mesin bitmain bersama Bitclub anda :

TIDAK PERLU bersusah payah mencari tempat untuk meletakkan mesin mining.
TIDAK PERLU membuat maintanance terhadap sebarang kerosakan atau masalah teknikal mesin
TIDAK PERLU risau nak keluar modal lagi untuk mesin anda tetapi anda mendapat bitcoin seumur hidup dari mining. Kecuali anda ingin menambah mesin.
TIDAK PERLU risau untuk merebut agihan bitcoin yang anda perlu bersaing dengan semua pelombong bitcoin seluruh dunia

PAKEJ MINING SHARE BITCOIN:

3 Pakej asas di bawah adalah untuk starter pakej. Anda hanya mendapat mining shares secara pasif dan berterusan  daripada setiap satu pakej sahaja.

Untuk mendapat bitcoin yang banyak, pasif dan berterusan, pakej di bawah adalah sangat sesuai untuk anda. Ia adalah gabungan beberapa pakej untuk menghasilkan keuntungan yang maksima. Promo Free Gift adalah dalam tempoh masa terhad sahaja.

Hasil mining bitcoin yang dipaparkan adalah dari pengalaman miner-miner yang lepas, dalam mining bitcoin hasil yang di perolehi tidak tetap setiap hari, hanya boleh tahu anggaran sahaja. tetapi yang pasti hasilnya setiap hari dan berterusan.